Svindlaren

Hal

Kvicktänkt

Entusiastisk

Du har alltid varit en hal jävel som undkommit problem på de mest spektakulära vis. Som liten var du en riktig liten spjuver som retade gallfeber på allt och alla. I skolan var du klassens clown och ju äldre du blev desto mer finslipade och mindre uppenbara blev dina rackartyg. Trots att det är många som stått i kö för att få sätta dit dig så är det få som har lyckats. Alltid, till synes i sista minuten, har något dykt upp som förändrat spelbrädet och du smitit undan, igen.

Fram tills att du verkligen trampade i klaveret och bråkade med fel typ. Så här i efterhand kan du inte förstå din egen dumhet, men där och då verkade det som den bästa av idéer. Du lyckades lura pengar av Fanny Rohnavas, medlem och ledare i SSG, ett av Stockholms mäktigaste kriminella gäng. Det var inte populärt och snart hade du ett pris på ditt huvud. Om det inte hade varit för att en främling valt att ingripa hade din historia förmodligen slutat där och då. Men du hade turen att komma undan genom att betala tillbaka det du stulit, med ränta, en ursäkt inför flera av gängets medlemmar och en rejält skamfilad stolthet.

Flera gånger under din uppväxt fick du höra att du var som du var för att du saknade förebilder. Att du inte hade någon hemma som satte goda exempel, gav dig tydliga ramar eller bara inte älskade dig tillräckligt mycket för att bry sig. Kanske hade de rätt, för från den dagen du mötte din räddare förändrades allt. Istället för att komma med de gamla pekpinnarna om att du måste skärpa dig, sluta med ditt “trams”, ta tag i ditt liv etc så uppmuntrade han dig att göra precis det du alltid har gjort, men ännu bättre. Att du med nöd och näppe lyckats undkomma skulle förvisso bli en läxa men inte en läxa om att försöka vara någon annan utan att finslipa dina styrkor till perfektion.

Den Senaste Tiden

DEN SENASTE TIDEN har du bott tillsammans med din räddare och några andra människor i liknande situationer som din egen. På ett märkligt sätt har du hittat en form av familj, med förebilder, tydliga ramar och till och med kärlek och du har aldrig mått bättre. Så, kanske hade de rätt. Kanske var det precis någon som din räddare du behövde för att kunna växa upp, ta ansvar och bli någon. Han känns i alla fall mer som en pappa för dig än vad din egen pappa någonsin har gjort och du känner dig mer vuxen än någonsin.

Styrkor

SNABBHET - Du har alltid varit snabb, både i tanke och handling, och det är tack vare din snabbhet du undkommit vedergällning så många gånger.

Svagheter

SNABBHET - Att komma på snabba svar eller idéer på snabba lösningar är dock inte samma sak som att tänka först och handla sen. Alltför många gånger handlar du innan du hunnit tänka igenom hela situationen och det om något försätter dig i knipa.