Politikern

Orädd

Generös

Energisk

Du valde inte ett liv i kändisskap själv. Från början var det dina föräldrar som drev på, sedan dina managers. Idag är du så pass stor att du inte skulle kunna dra dig tillbaka ens om du ville. Vart du än styr kosan vet folk vem du är, vet vad du har gjort och har förväntningar på vad du ska göra. Det fanns en tid då du drömde om ett vanligt liv, ett liv i anonymitet, ett liv som alla andras. Men de drömmarna har du för länge sedan tvingats ge upp, liksom du har tvingats att anpassa dig till livet du nu har.

För att inte gå och bli bitter började du istället engagera dig fullt ut i dina möjligheter att hålla karriären blomstrande. Idag behöver du inte leta efter uppdrag. Bokare slåss om att få med dig till sin grej, du kan välja och vraka utifrån intresse och smak för dagen. Du ser till är att vara uppbokad i princip hela tiden. Att stanna upp är något du undviker som pesten, för så fort du gör det kommer tankarna, känslorna, tvivlet på vad du håller på med, vem du är och vad du egentligen, innerst inne, vill.

Den Senaste Tiden

DEN SENASTE TIDEN har det varit extra svårt att hålla dessa känslor och tankar på avstånd. Hela ditt liv har du försökt att hitta någon att dela allt detta med, som vän, som partner. Men varje gång har det slutat med att du blivit utnyttjad. Det känns som en förbannelse, som att du trots alla framgångar är dömd till olycka och ensamhet. Ofrivilligt är det som att du med tiden börjat se ditt liv och människorna i det från ett annat perspektiv. Allt som folk säger låter ihåligt, falskt, manipulerande och till och med lögnaktigt. Hur kan det vara så att du en gång gått på allt detta? Insikten har slagit hårt - du har inga riktiga vänner. Alla i din närhet är där för sin egen skull, inte för din.

Situationen som blev smärtsamt uppenbar med din senaste dejt. Ni hade varit på restaurang och var på väg hem. Din dejt ville gå vidare men du hade fått nog för timmar sedan. Plötsligt blev din dejt som förbytt, såg svart, och utan att du hann reagera kom ett slag som fällde dig till marken. Du vågar inte tänka på hur det skulle kunna ha gått om inte en räddare i nöden dykt upp. Någon du aldrig sett förut ingrep utan att tveka och räddade dig, från vad som nu mer skulle kunna ha hänt. Du är evigt tacksam.

Dessutom visade sig din räddare vara en person som du instinktivt känner förtroende för. Ni har träffats ett par gånger sedan incidenten och för första gången upplever du den äkthet som du länge saknat. Det finns en tyngd bakom det personen pratar om, en äkthet som stundtals skrämmer dig utan att du riktigt förstår varför, men som du dras till likt en fjäril till blommans nektar. Du längtar tills ni kan ses igen.

Styrkor

BERÖMD - På både gott och ont är du ett namn folk känner igen och även om det har sina baksidor öppnar det definitivt dörrar som annars skulle varit stängda. Du har dessutom stor influens i både media och på nätet, folk lyssnar på vad du har att säga och tror på dig.

Svagheter

BITTER - Ditt liv har blivit långt ifrån det du önskade. Inte ens när du försökt göra det bästa i situationen har du lyckats med att uppnå något av det du själv velat, bortsett från din karriär. Med tiden har du blivit allt mer bitter, cynisk och sarkastisk mot din omgivning.