Livscoachen

Öppen

Inkännande

Impulsiv

Det fanns en tid i livet då du var totalt vilsen. Du visste inte vem du var, vad du ville, vem du skulle lyssna på eller hur du skulle ta dig från den ena dagen till den andra. Men som de flesta som tar sig igenom en mörk period i livet kom du ut starkare på andra sidan. Räddningen blev, efter år av terapi, metoder och kurser i att lyssna till din inre röst, att stå stark i dig själv och i det kunna möta andra öppenhjärtigt och inkännande.

Att ta steget från att stå på benen själv igen till att vilja hjälpa andra var inte långt. Du grundade du ett eget bolag och inom bara några år hade din verksamhet fått ordentlig fart. Många är de som kommer till dig för att hitta sig själva och sin väg i livet, efter att på olika sätt råkat ur kurs. Jobbet ger inte bara tillfredsställelsen över att kunna hjälpa andra, utan håller även dig själv på banan. Har man en gång haft benägenhet att falla är det lätt att halka dit igen. Frestelserna är många och din impulskontroll har aldrig varit god. Varje dag är en kamp, en kamp som du hitintills vunnit.

Den Senaste Tiden

DEN SENASTE TIDEN har varit tuff. För det första så har du börjat sova dåligt och det är aldrig ett bra tecken. Du har haft insomnia förut och fruktar för att hamna där igen. För det andra så har du fått en klient på halsen som du bara inte blir klok på. Hen har besökt dig ett par gånger för att tala om sina problem och livsfunderingar men det är något i hens berättelse som du inte får ihop. Eller snarare så att personen inte går ihop med berättelsen. Du är en stor människokännare och det är ganska uppenbart att det inte är sanningen du får, här. Utmaningen är att du inte begriper om personen vill att du ska syna bluffen eller om hen faktiskt vill att du tror på vad hen säger.

Personen kom inte till ert senaste möte. Dessutom har du börjat drömma om individen på nätterna, som om tankekraften hen stjäl dagtid inte vore nog. Det hela känns absurt, och det bästa vore kanske att avsäga dig uppdraget. Att bli så här engagerad i någon känns varken sunt eller professionellt och du är rädd för att personen triggat något av ditt gamla trassel utan att du själv lagt märke till det. Ni har ett möte till inbokat och att ses en enda gång till kan väl inte skada. Efter det ska du sätta ner foten.

Styrkor

MÄNNISKOKÄNNARE - Du har lätt för att läsa andra människor, förstå vilka de är, vad som driver dem och hur de känner. Många gånger behöver de inte ens berätta så mycket för dig för att du ska kunna “guida dem rätt”.

Svagheter

BEROENDEPERSONLIGHET - Du har en historia av missbruk av olika slag. Så har det alltid varit. Att stå emot de frestelserna är en daglig kamp som under många år gått väldigt bra. Men kampen tar aldrig slut och man vet aldrig när man trillar dit.