Droghandlaren

Realistisk

Okonstlad

Varmhjärtad

För dig har saker och ting aldrig handlat om prestige, om att försöka vara någon man inte är, att bevisa saker för andra eller skapa respekt. Du har varit den du är, rakt upp och ner och gjort det du behövt göra för att klara dagen och ordna med försörjning. Med din bakgrund och nästintill obefintliga utbildning så har det inte funnits så många val. Du har tagit de chanser som visat sig, utan skrupler, och gjort det bästa av dem. Om det varit på andras bekostnad så har du valt att se åt andra hållet. Kanske är det precis det som gjort att du trots allt fått både respekt, prestige och blivit någon i andras ögon. I alla fall i samhällets mindre fina delar där råhet och en tvivelaktig moral lönar sig..

Med det inte sagt att du inte haft hjälp, för det har du haft. Utan din “farbror” hade saker och ting nog gått betydligt sämre. Han är inte din biologiska farbror, men en nära vän till familjen som alltid funnits där och alltid har agerat som du tänker dig att en farbror skulle ha gjort om du hade haft en. Därför har du alltid tänkt på honom som om han vore din närmaste familjemedlem, trots att ni inte är släkt på riktigt.

Även om du lever utan skrupler så gör inte samhället i stort det. Efter år av att ha undvikit lagens långa arm åkte du till slut dit, som så många andra med din bakgrund gör. Två år satte de dit dig på. I två år har du varit mer eller mindre bortkopplad från ditt liv. Något som så klart varit tufft, men också gett dig tid att tänka. Det är inte konstigt att du klev ut genom grindarna på anstalten med blandade känslor. Fri igen. I alla fall fysiskt. Aldrig tidigare har dina tankar på allt du gjort och varit med om tyngt dig så mycket som de gör just nu. Att din “farbror” stod utanför och väntade gjorde dock att allt kändes betydligt bättre och lättare. Du har verkligen så mycket att tacka honom för.

Den Senaste Tiden

DEN SENASTE TIDEN har du bott tillsammans med din farbror och ett gäng andra sköna typer i vad som bäst kan beskrivas som ett kollektiv. Du har ännu ingen plan för vad du ska ta dig för nu när du är ute igen, men din farbror säger att något är på gång och att han behöver din hjälp. Så i väntan på att han ska berätta mer har du slagit dig tillrätta och hjälper till så mycket du kan med att sköta vardagen i kollektivet, lära känna de andra som bor här på djupet och bara njuta av att vara ute i friheten igen. Så gott det nu går. Tankarna kring framtiden och ditt förflutna plågar dig. Det blev extra påtagligt för en tid sedan då du var på en gammal väns begravning. Du sålde honom hans första fix. Nu död i överdos. Kanske är det i ljuset av den som fått dig att börja älska din nya tillvaro. Lugnet som råder, den osvikliga lojaliteten, fritt från dömanden men fullt av öppenhet och känslor. Om du kunde så skulle du stanna tiden precis här och nu för du har svårt att föreställa dig en tillvaro som skulle kunna vara bättre.

Styrkor

SKRUPELFRI - Du är inte rädd för att göra det som krävs och plågar inte dig själv med dåligt samvete efteråt. Det gör att du får saker gjorda när andra tvekar, att du konstant tar dig framåt när andra stannar och slutför även jobbiga saker när andra sviker.

Svagheter

SKRUPELFRI - Det är precis detta som gjort att du hamnade i fängelse och risken är överhängande att du hamnar där igen. Din alltför tillåtande moraliska kompass gör ideligen att du korsar gränser som andra aldrig skulle korsa. Samtidigt som du på senaste börjat plågas av någon form av samvete. Hur skrupelfritt kan man egentligen agera om ens tankar sen bestämmer sig för att plåga en till vansinne.