Affärsängeln

Strategisk

Riskbenägen

Ambitiös

Att gå utbildningarnas väg visade sig inte vara något för dig. Redan i ung ålder hade du svårt att hitta motivation för skolan och spenderade mer tid hemma än där. Allt du behövde lära dig lärde du dig, på egen hand, direkt och inte utefter bestämda former för när, var och hur. Det sinkade dig. För även om du struntade i skolan saknade du inte ambitioner. Tvärtom. Redan vid 16 års ålder startade du ditt första egna företag och började på allvar tjäna riktiga pengar, ordentligt med pengar, och så har det fortsatt.

Idag är du en eftertraktad entreprenör med ett finger med i spelet både här och där. Din driftighet, dina taktiska beslut och ett stort mått av riskbenägenhet har lönat sig och du kan idag leva ett liv i flärd och ekonomiskt oberoende. Vad spelar det då för roll att du inte ens slutförde gymnasiet? Du behövde det uppenbarligen inte. Tanken på att en dag möta någon av alla de i skolan som var så oroliga för hur det skulle gå för dig, får dig att vilja skratta. Inte för att du skulle vilja träffa dem igen, någonsin, men tanken roar dig, i teorin.

Den Senaste Tiden

DEN SENASTE TIDEN har du arbetat hårt med din senaste investering, med att utveckla den och nu äntligen ser det ut som att ni är på väg att gå till försäljning. Genom hårt framarbetade kontakter lyckades du till slut få ett möte med en köpare från megaföretaget Genista Corp, en betydligt mer karismatisk person än du kunnat gissa och lunchen som var tänkt att ta en timme drog ut på tiden rejält när ni ömsesidigt verkade finna varandra. Om allt nu bara också går i lås med affären ser du ut att bli en ännu rikare person.

Därför har dina sömnproblem inte kunnat komma mer olägligt. Nu när du som mest behöver vara på tå, redo att rycka in och ta möten med kort varsel, fungerar det inte att få natten söndertrasad av de mest bisarra drömmar, eller tappa fokus så till den milda grad att du stundtals upplevt att du hallucinerat. Dagar då det känts som värst har du till och med haft svårt att avgöra vad som är på riktigt eller inte. Du kan inte för ditt liv begripa varför det här händer just nu. Nog för att du är lite stressad kring affären men du har varit med om betydligt värre tryck förr, utan den här galenskapen.

Än så länge har köparen varit mer än förstående och uppriktigt verkat bry sig om ditt välbefinnande. Men att ditt problem märks så pass att du ens fått frågan är en katastrof och du inser att köparens förstående inte kommer vara i längden. De senaste veckorna har du börjat inbilla dig att du ser en person från dina drömmar även i vaket tillstånd. En person som du aldrig har träffat på riktigt men som nu tycks förfölja dig. Får du inte sova snart är du rädd att du kommer bli galen. Du börjar bli desperat och beredd att göra något drastiskt för att komma tillrätta med problemet. Frågan är bara vad som kan göras?

Styrkor

PENGAR - De säger att inte allt går att köpa för pengar, och det är kanske sant. Du har dock ännu aldrig mött något eller någon som inte haft ett pris. Ett pris du utan problem kunnat betala.

Svagheter

HÅRDHUDAD - Ditt fokus på jobb, pengar och karriär har lämnat lite utrymme över för annat. Du skulle kunnat bli en otroligt empatisk person då du som liten hade nära till känslorna. Dessa har du dock effektivt lärt dig trycka undan till förmån för fokus och okänslighet.